Skip to main content

Da pročitate ceo članak kliknite na sliku iznad.

Život je stalna potraga za samim sobom, želja da budete bolja i iskrenija verzija sebe. Prilika za tu avanturu je uvek prisutna i sada je ispred vas, uhvatite je i iskoristite.

Ako to ne učinite, nećete znati šta sve možete da otkrijete, uradite i postignete i u kakve magične dubine možete da zakoračite. Razmotrite šta čini suštinu onoga ko ste i razmislite o svom životu i izborima koje pravite. Postavite sebi pitanja: „Kako se osećam u vezi sa svojim životom?, „Da li sam stvarno svoja?, „Da li osećam da mogu biti svoja bez obzira na situacije u kojima se nalazim?“ Spoznaja sebe ponekad dolazi kroz greške i to je sasvim u redu. Može da nam pomogne mnogo više nego što možemo i da zamislimo.

Mesec maj je dobio naziv po rimskoj boginji Maji (Maia), zaštitnici prirode. Donosi vam hrabrost i potporu da istupite i budete ono što jeste, da probudite najbolju verziju sebe – boginju u sebi, tako što ćete uskladiti vašu vibraciju sa vibracijom meseca maja uz pomoć čarobnog štapića sa smaragdom. Krenite svojim putem, ma koliko bio težak ili naivan za vreme i svet u kome živite. Koračajte sa lakoćom i verujte u sebe i otkrijte čudesa koja vas čekaju!